وبلاگ صنایع برودتی نظریان

استفاده از سردخانه های بالای صفر در نگهداری میوه و سبزیها

نگهداری میوه وسبزیجات بعنوان عاملی مهم از دیر باز مورد توجه بشر بوده است . میوه وسبزی پس از تولید وبرداشت از مزارع وباغات باید به طریق مناسب برای زمان کمبود ،نگهداری ویا فراوری گردد،در غیر اینصورت دچار فسادوضایعات خواهد شد.

آشنايي با مفاهيم مورد استفاده در سرما

براي درك مكانيسم نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما لازم است با چند مفهوم حرارتي از جمله درجه حرارت، گرماي ويژه، گرماي نهان و گرماي محسوس، درجه حرارت بحراني و ... آشنا شويم.

عوامل كاهش دهنده كيفيت مواد غذايي كه در سرما نگهداري مي‌شوند

كيفيت ماده غذايي در طي نگهداري در سرما ممكن است توسط عواملي مانند فعاليت‌هاي ميكروبي، فعاليت‌هاي فيزيولوژيكي و شيميايي و همچنين صدمات فيزيكي دچار تغيير شوند. فعاليت‌هاي ميكروبي: يكي از مهمترين عوامل ايجاد فساد مواد غذايي رشد ميكروارگانيسم‌ها مي‌باشد از ميان مواد غذايي، بافت‌هاي گياهي ....

عوامل كاهش كيفيت مواد غذايي در سرما

كيفيت ماده غذايي در طي نگهداري در سرما ممكن است توسط عواملي مانند فعاليت‌هاي ميكروبي، فعاليت‌هاي فيزيولوژيكي و شيميايي و همچنين صدمات فيزيكي دچار تغيير شوند.

چیلر چیست ؟

چیلر دستگاهی خنک کننده است که در آن از یک سیال در مدار بسته استفاده شده و بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار و یا جذبی سیال را خنک کرده و بوسیله مبدل های حرارتی، برودت را به صورت کنترل شده به محیط مشخص انتقال می دهد.

نحوه مونتاژ پانل

در این مطلب نکات و مسائلی که باید در هنگام مونتاژ و نصب پانل سردخانه ای رعایت کنید ، یادآوری شده است و در واقع این مطلب آموزشی برای مونتاژ صحیح پانل میباشد.

تجهیزات سردخانه و صنایع برودتی نظریان