وبلاگ صنایع برودتی نظریان

استفاده از سردخانه های بالای صفر در نگهداری میوه و سبزیها

نگهداری میوه وسبزیجات بعنوان عاملی مهم از دیر باز مورد توجه بشر بوده است . میوه وسبزی پس از تولید وبرداشت از مزارع وباغات باید به طریق مناسب برای زمان کمبود ،نگهداری ویا فراوری گردد،در غیر اینصورت دچار فسادوضایعات خواهد شد.

آشنايي با مفاهيم مورد استفاده در سرما

براي درك مكانيسم نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما لازم است با چند مفهوم حرارتي از جمله درجه حرارت، گرماي ويژه، گرماي نهان و گرماي محسوس، درجه حرارت بحراني و ... آشنا شويم.

عوامل كاهش كيفيت مواد غذايي در سرما

كيفيت ماده غذايي در طي نگهداري در سرما ممكن است توسط عواملي مانند فعاليت‌هاي ميكروبي، فعاليت‌هاي فيزيولوژيكي و شيميايي و همچنين صدمات فيزيكي دچار تغيير شوند.

عوامل كاهش دهنده كيفيت مواد غذايي كه در سرما نگهداري مي‌شوند

كيفيت ماده غذايي در طي نگهداري در سرما ممكن است توسط عواملي مانند فعاليت‌هاي ميكروبي، فعاليت‌هاي فيزيولوژيكي و شيميايي و همچنين صدمات فيزيكي دچار تغيير شوند. فعاليت‌هاي ميكروبي: يكي از مهمترين عوامل ايجاد فساد مواد غذايي رشد ميكروارگانيسم‌ها مي‌باشد از ميان مواد غذايي، بافت‌هاي گياهي ....

نحوه مونتاژ پانل

در این مطلب نکات و مسائلی که باید در هنگام مونتاژ و نصب پانل سردخانه ای رعایت کنید ، یادآوری شده است و در واقع این مطلب آموزشی برای مونتاژ صحیح پانل میباشد.

انواع کمپرسور های بیتزر

کمپرسورپیستونی سمی هرمتیک بیتزر کمپرسورهای پیستونی سمی هرمتیک بیتزر برای تمامی خنک کننده ها مناسب هستند . کمپرسورهایی با مکش موثر با موتور خنک شونده توسط گاز با کیفیت بالا و لوازم کم استهلاک و کنترل ظرفیت قابل تنظیم تولید گردیده اند. کمپرسورپیستونی دو مرحله ای بیتزر

چیلر چیست ؟

چیلر دستگاهی خنک کننده است که در آن از یک سیال در مدار بسته استفاده شده و بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار و یا جذبی سیال را خنک کرده و بوسیله مبدل های حرارتی، برودت را به صورت کنترل شده به محیط مشخص انتقال می دهد.

استاندارد تجهیزات و لوازم آشپزخانه

وسایل و تجهیزات آشپزخانه می بایست طوری ساخته شده و در محل قرار گیرند که برای نظافت به تمام قسمتهای آنها دسترسی باشد. هر وسیله ای لازم است قابل انتقال و جا بجا شدن باشد. وسایل بزرگ باید به طور آزاد قرار داده شده و از دیوار و کف زمین فاصله داشته باشند.

شرکت نسیم سرد آرارات

صنایع برودتی نظریان در راستای توسعه بخشیدن به فعالیت های خود ،تامین طیف وسیعی از نیاز های صنایع برودتی کشور و همچنین پیشروی همگام با تکنولوژی روز دنیا ، از این پس فعالیت خود را با نام نسیم سرد آرارات ادامه خواهد داد.

گاز های کاهش دهنده لایه ازن

ازن گازی است که از ٣ اتم اکسیژن تشکیل شده است. این گاز در فاصله ١۵ تا ۴٠ کیلومتری سطح زمین لایه ای فیلتر مانند تشکیل می دهد که از ورود اشعه خطرناک ماورای بنفش به درون جو زمین جلوگیری می کند. ضخامت این لایه در صورت فشرده شدن فقط ٢ تا ٣ میلی متر است که بر فراز استوا ضخیم تر از قطبین زمین است.

روشهاي نگهداري مواد غذایی

روشهاي نگهداري مواد غذایی : 1. روشهاي حرارتی: اصولا در دماهاي پایین میزان میزان تکثیر میکروبها کم و متوقف شده و در دماهاي بالا میکروبها نیز از بین می روند. پس با به کاربردن روشهاي حرارتی می توان دماي مناسب زندگی میکروبها را تغییر داد و مواد غذایی را براي...

تجهیزات سردخانه و صنایع برودتی نظریان